2009. október 31., szombat

Start Tréning - 2009. november 8-án

Önnek mennyit ér a gyakorlati, alkalmazható és egyből pénzreváltható tudás?

November 8-án gyakorló hálózatépítőktől veheti át mindazokat az ismereteket és stratégiákat, amelyeket felhasználva eredményes és nyereséges üzlethálóztot építhet ki.

Novemberi Start Tréningünkön Varga Anita is az Organic Mission egyik tulajdonosa és a Brilliant System Elnöke sokéves hálózatépítői, vezetői és értékesítői tapasztalataival gazdagítja Partnereinket.

Nagyszerű mentoroktól tanulhat, akik ugyanabban az üzletben dolgoznak sikeresen, mint amelyben Ön szeretne hasonló eredményeket elérni.

Programterv

A hálózatszervezés alapjait Varga Istvánné Edittől hallhatja, mely előadás egyedi értéke, hogy MLM szakmai tapasztalat nélkül csupán egy hónap leforgása alatt ért el Diamond Ambassadori minősítést.

A vállalkozása épülését és Partnerei fejlesztését szolgáló eszközök hatékony alkalmazásának módját Molnár István Diamond Ambassador közel két évtizedes tapasztalatából sajátíthatja el.

A kifogáskezelés mikéntjéről Varga Anita előadásában tudhatunk meg olyan megközelítéseket, amelyek segítségével könnyedén fordíthatja kétkedő jelöltjeit lelkes érdeklődővé.

Üzletépítői sikerbeszámolókat hallhat többek között Rubik Mária Ferencné, Miskey Zoltán és Varga Zsuzsanna Senior Executiveoktól.

Hervát Attila Black Double Diamond Ambassador megmutatja Önnek mit kell ahhoz nap, mint nap tennie, hogy Organic Mission üzletével valóban elérje kitűzött céljait. Attila kíváló példája a rendszerezett, következetes és hatékony hálózatépítésnek.

Az Organic Mission lehetőségének értékeit és jóravaló erejét Szilágyi Gergely Star Executive tárja Ön elé, aki úgyszintén többéves szakmai eredmények és élmények tükrében méltán fest hiteles képet az iparág kitűnő lehetőségeiről.

Ismét szeretettel várjuk a győztes és alkotó csapat társaságában!

Időpont: 2009. november 8. 11:00 - 16:30-ig.
Helyszín: Danubius Health Spa Resort Helia Hotel
1133 Budapest Kárpát u. 63-64.

Részvételi díj: 2.400 Ft.


A részvételi jegyek megvásárolhatóak: +36 30 589 20 25

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése