2009. október 27., kedd

Top kihívásunk 2010 évre - DIAMOND DUBAI

A gyémánt szint az Organic Mission lehetőségének jeles állomása. A Diamond Ambassador rang és hozamai prémium életminőséget kínálnak. Az Organic Mission alapítói Gyémánt Nagykövetei sikerének megbecsülését és ünneplését egy exclusive Dubai álomnyaralással koronázza meg. Kiváltságos módon, magánrepülőgéppel repíti Partnereit a világ leggyorsabban fejlődő, leggazdagabb államába.

Letölthető, képes tájékoztató

http://www.organicmission.hu/letoltesek/Organic_Mission_DiamondDubai_2010.pdf

Tapasztalja meg a világ leggazdagabb államának páratlanul fényzô miliôjét.

Az egykori beduin sátrak helyén mesébe illô paloták, hatalmas luxusvillák, hihetetlen felhôkarcolók, luxus szállodák, bevásárlóközpontok épültek fel akár pár hónap alatt, ezzel befektetők és túristák legizgalmasabb célpontjává formálva Dubait.

Egy rövid izelítő abból, mi mindent is találunk Dubaiban?

Burdzs (Burj) al-Arab
A leghíresebb és egyben a legdrágább hotel, a világ elsô hétcsillagos szállodája. Az arab vitorlás hajót formázó épület tervezésénél egy olyan építészeti alkotást hoztak létre, amely Dubai szimbólumává vált.

Burdzs (Burj) Dubai
Szupermagas felhôkarcoló az Egyesült Arab Emírségek-beli Dubaiban. Idén készült el és a világ legmagasabb épületének számít.

Palm Jumeirah
Egy pálmafát formáló mesterséges sziget, melyen szállodák és luxusvillák kaptak helyet.

Mall of Emirates
Bevásárlóközpont, melyben mesterséges sípálya is található,ahol 12 nehézségi fokozaton egyszerre akár ezerkétszázan is tudnak sielni, havon. A sivatagban...

Dubai arról híres, hogy ha valamit elterveznek, azt meg is valósítják, mégpedig rövid időn belül.

Ezért repíti teljesítményük elismerése képpen az Organic Mission, kiemelt gondoskodással Diamond Ambassador Partnereit magánrepülőgéppel az Egyesült Arab Emirátusok fővárosába az ultramodern XX. századi metropoliszba, DUBAI-ba.

A minősülés feltétele:

- Diamond Ambassador rang elérése 2010. Május 31-ig.

Azonos partnerkódszámon dolgozó házastárs, vagy élettárs részvétele is lehetséges, amennyiben a kihívás idôszakában a Diamond Ambassador minôsülést követô hónapok valamelyikében, de legkésôbb 2009. május hónapban legalább egyszer President Executive rangra minősülnek.

Letölthető, képes tájékoztató

http://www.organicmission.hu/letoltesek/Organic_Mission_DiamondDubai_2010.pdf

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése