2009. szeptember 11., péntek

65.000.000 Ft forgalom 16 nap alatt!

Az Organic Mission közelménye:

Az Organic Mission Partnereinek törekvései minden várakozást felülírtak. Szívből gratulálunk Önöknek ezért a kivételes és felülmúlhatatlan teljesítményért!

Az Organic Mission kiemelkedő hálózatvezetőivel és Partnereivel mindössze 16 nap leforgása alatt ért el 65.000.000 Ft. –os eladást, mely volument ezidáig egyetlen network marketing vállalkozás sem realizált ilyen rövid idő elteltével.

Célul tűztük ki, hogy cégünk még az első üzleti hónapjában, szeptember 30.-ig túllépje a 100.000.000 Ft. értékű forgalmat, amelyből az Organic Mission International-nek lehetősége nyílik több, mint 50.000.000 Ft. összegű jutalékot visszaosztani aktív Partnerei részére.

Izgatottan várjuk az októberi hónap első napjait, hogy minél több jutalékot fizethessünk vissza Partnereinknek.

Az Organic Mission kiemelt figyelmet fordít termékei klinikai vizsgálataira. Döntésünk eredményeképp az ősz folyamán milliós nagyságrendű összegeket fektetünk minden testápolási és kozmetikai termékünk klinikai bevizsgálására. Október hónapban zárulnak le a Szegedi Tudományegyetem által végzett dermatológiai vizsgálatok. Ennek eredményeképp minden kozmetikai termékünk viselni fogja a Dermatológiailag tesztelt és Hippoallergén minősítést.

A termékeinket fejlesztő, szakmai csapat gőzerővel dolgozik a decemberben megjelenő újabb termékeinken, amelyek között MAGYAR BIO minősítéssel rendelkező készítmények is helyet kapnak.

A biztonságos növekedés és a piacvezető pozíció megszerzése érdekében nyereségünk teljes egészét saját gyártókapacitásunk kiépítésébe fektetjük, továbbá olyan technológiák és berendezések finanszírozásába, amelyek révén az Organic Mission a küldetését mielőbb globálisan kiterjesztheti, ill. a jövőben is toronymagasan emelkedhet ki minden piaci résztvevő közül.

Rövidesen, még szeptember hónapban elindítjuk a román piac hivatalos előszervezését. Román részvénytársaságunk alapítása, ill. a Romániában lévő logisztikai bázisunk kiépítése már folyamatban van.


Az Organic Mission International MEGNYITÓ RENDEZVÉNYE még előttünk áll. 2009. október 17-én a Budapest Kongresszusi Központban rendezzük meg, ünnepi eseményünket, ahol a küldetés bemutatkozik.


Addig is pozitív terméktapasztalatokat és látványos üzleti sikereket kívánunk a közös vállalkozásunkban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése