2009. augusztus 29., szombat

Az Organic Mission küldetése

Küldetésünk: meggyógyítani Földünket, testi, lelki és anyagi jóléthez, tudatos élethez segíteni minél több embertársunkat. – Milliók életét jobbá tenni.

Az Organic Mission küldetésének vezérelvei:

- Tisztelni és megóvni Földünket és az élővilágot, a természetes gyógyítás forrását.

- Bio és biodinamikus alapanyagok termesztésével segíteni a bolygó
ökológiai egyensúlyának és lakói egészségének helyreállítását.

- Felismerve a Természet intelligenciáját: „Az egész több, mint a részek összege” – ezt a bölcsességet érvényesíteni az alapanyagok feldolgozásakor, a kivonatok, fermentált hatóanyagok előállításakor.

- Csak kíméletes, vegyszermentes, legtisztább és leghatékonyabb kivonási eljárásokat
használni az alapanyag természetes erejének megőrzése érdekében.

- Támogatni, megbecsülni és jutalmazni a személyes törekvéseket,
hiszen a küldetés sikere minden egyes résztvevő sikerén múlik.

Ezen vezérelvek alkalmazásával meggyógyítani Földünket, testi, lelki és anyagi jóléthez, tudatos élethez segíteni minél több embertársunkat. – Milliók életét jobbá tenni.


Az Organic Mission küldetéséről

Mi, az Organic Mission alapítói meggyőződéssel valljuk, hogy nincsen olyan lépés, amely túl nagy, és nincsen olyan lépés, amely túl kicsi lenne, ha Föld bolygónkról van szó. Ez nem egyszerűen cégfilozófia, hanem áthatja egész életünket, befolyásolja minden döntésünket. Ez éppúgy érvényes a biodinamikus termesztésre alkalmas földterületek vásárlására, mint a weboldalunk napenergiával történő működtetésére, amelynek megvalósításán jelenleg dolgozunk.

A Természet tiszteletének hiánya, a szűklátókörű, kicsinyes, anyagias gondolkodás ökológiai katasztrófa szélére sodorta bolygónkat, amelynek a következményeit szó szerint a bőrünkön érezhetjük. Úgy gondoljuk, hogy itt az ideje annak, hogy mindannyian, akik szeretnénk részt venni a Föld és lakói meggyógyításában, összehangolt cselekvéssel kezdjük el megtenni a szükséges lépéseket.
Azok számára, akik úgy gondolják, hogy egy ember túl keveset tud tenni a probléma méretéhez képest, álljon itt egy példa, amely minden kételyüket szertefoszlatja:
1987-ben svéd iskolás gyermekek összegyűjtött zsebpénzüket Costa Ricába, Monteverde-be küldték, hogy megvásárolják és így megakadályozzák egy darab őserdő és a benne lakó sok ezer növény-és állatfaj elpusztítását. Felhívásukhoz 44 ország gyerekei csatlakoztak, így több mint 54.000 hektár erdőt vásároltak és mentettek meg, amely jelenleg a legnagyobb privát kézben lévő birtok egész Közép-Amerikában, területe most is folyamatosan növekszik. Az erdő a térképeken a „Bosque Eterno de los Ninos” – „A Gyermekek Örökkévaló Őserdeje” néven szerepel, amely közvetlenül határos a „Luna Nueva” – „Új Hold” nevű biodinamikus, Demeter minősítésű farmmal, ahol az Organic Mission termékeihez használt alapanyagok egy részét termesztik.

Ha Ön tud annyit tenni Földünk meggyógyításáért, mint egy ötödikes, együttesen óriási dolgokra vagyunk képesek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése