2009. augusztus 29., szombat

Az Organic Missionről röviden

Az Organic Mission alapítói küldetésük közzéppontjába helyezték Földünk és embertársaik egészségének helyreállítását és megszilárdítását a természet kínálta leghatékonyabb módon.

Mind az ősi tapasztalatok, mind a modern tudomány azt mutatja, hogy a biodinamikus mezőgazdaság gyógyítja a földet és hozzájárul ökológiai egyensúlyának helyreállításához. Az ilyen módon termesztett alapanyagokból készült termékek hatóanyagtartalma és biológiai hatékonysága messze meghaladta a laboratóriumi méréseket végző kutatók korábbi tapasztalatait.

Az alkalmazott táplálkozástudomány (Pharmaco-nutrition) által már felderített és leírt természetes hatóanyagok az ún. kettős fermentációs eljárással, a mikroorganizmusok átalakító tevékenységének köszönhetően "alkímiai" átalakuláson esnek át és sokkal hatékonyabban képesek bekapcsolódni a szervezet anyagcsere-folyamataiba, melyet független laboratóriumi mérések igazolnak. A symbiotikus, tehát pre és probiotikumokat és a fermentációs közeget egyaránt tartalmazó élelmiszer-étrendkiegészítők páratlan hatékonysággal képesek helyreállítani a szervezet mikrobiológiai egyensúlyát, mely a tökéletes egészség alapja.

Komoly szakmai előrejelzők és filozófusok már most óriási térhódítást jövendölnek az Organic Mission küldetésének.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése