2009. augusztus 29., szombat

Organic Mission Termékinformáció - Fermentáció

Most Ön elé tárjuk alap egészségvédő termékeinket, amelyek a MULTIPLY PLUS kettős fermentációs eljárással készülnek. Folyékony italkészítmények formájában hivatottak szervezetének mindazt a jót megadni, amire szüksége van.

Előljáróban álljon itt egy összefoglaló arról, hogy mit is takar a fermentáció.

A fermentáció lényege:


A fermentáció, mint a táplálékok átalakításának ősi módja egyidős az emberiséggel. Bárhol szétnézünk a természetben, mindenhol megtalálhatjuk a fermentáló mikroorganizmusok tevékenységének a nyomait, amely nélkül nem képzelhető el magasabbrendű élet. A növények számára a talaj tápanyagai is mikroorganizmusok segítségével lesznek hozzáférhetőek.

Nem kevesebbre képesek, mint az élettelen anyagot élővé, az élő számára felhasználhatóvá alakítják. A magyar nyelv csodálatosan fejezi ki ezt a folyamatot, amikor az ilyen átalakításra képes sejteket „élesztő”sejteknek nevezi. Nagyra értékeljük az élet csodáját, amelyet minden tudásunk ellenére soha nem sikerült laboratóriumban előállítani vagy reprodukálni. Ha az összes Nobel-díjas tudásával és az örökkévalóság határtalanságával rendelkeznénk, gondolja-e bárki is, hogy képesek lennénk élettelen anyagból élőt létrehozni?

Az élet első képviselői, ezek a mikroszkopikus életformák az élő és élettelen anyagok határán állnak és a szervetlen anyagok felvételével és átalakításával olyan táplálékot hoznak létre, amely évezredekig fenntartotta az emberiséget. Soha nem ettünk tisztított, izolált vagy mesterségesen előállított vitaminokat, ásványi anyagokat vagy „csupasz” molekulákat. Az élő táplálék több, mint a szervetlen alkotóelemek puszta összege. Mint ahogy az ENSZ 1999-es római jelentése helyesen értékelte, a friss élelmiszerekből különféle baktériumkultúrák hatására a létfontosságú vitaminok mikrobiológiai szintézisén keresztül a tápanyagtartalom feldúsul és a bennük lévő szénhidrátok és fehérjék könnyebben emészthetővé válnak.

A több ezer éves civilizációk tapasztalata alátámasztja azt, hogy a probiotikus tápanyagok felbecsülhetetlen értékű szövetségesei az emberiségnek, melyet a modern tudományos kutatások minden kétséget kizáróan megerősítenek. Több mint 49.000 tudományos publikáció található a National Library of Medicine-ben pusztán az élesztősejtes fermentáció jótékony hatásairól. A kettős fermentációs technológia élesztősejtek mellett jótékony baktériumokat is használ a második lépcsőben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése